Muaj: Prill 2022

Iniciativa “Ndalo Një Moment Për Ukrainën”

Në partneritet me CONAD Albania dhe Ambasadën Ukrainase në Republikën e Shqipërisë, Feeding Albania është duke zbatuar aksionin “Ndalo një moment për Ukrainën.” Në datat 9-23 Prill, jemi të gjithë të ftuar të dhurojmë ushqim në një prej pikave CONAD në Tiranë. Lutemi, kur bëni pazarin tuaj, blini dhe disa artikuj për familjet e prekura […]