Shtëpi

Fundraiser

20 Mars, 2024 nga Feeding Albania

Fushatë Ngritje Fondesh për Makinë Shpërndarjeje
Image is not available

Organizata jonë është duke zbatuar disa projekte të cilat përfshijnë nevoja logjistike, dhe kemi nevojë për një MAKINË SHPËRNDARJEJE për të mbështetur këto iniciativa...

FMNR

20 Mars, 2024 nga Feeding Albania

Prezantimi i Praktikës FMNR ndaj Shpyllëzimit dhe Degradimit të Tokës në Shqipëri
Image is not available

FMNR është një qasje e caktuar e cila përdoret për restaurimin e habitatit të humbur për përdorim të nevojave të njerëzve, kafshëve dhe mjedisit...

IFT

October 31, 2023 nga Feeding Albania

Prodhim i Qëndrueshëm i Vezëve për organizata dhe të varfërit në Shqipëri
Image is not available

Projekti ynë konsiston në ndërtimin dhe shpërndarjen e paketave portative të kotecëve të pulave për organizatat të cilat kane tokë në përdorim dhe u shërbejnë të varfërve.

Slide 2

October 24, 2022 nga Feeding Albania

Inisiativa Farm to Fork
Image is not available

Me sloganin ‘Askush të mos mbetet prapa!‘, Projekti Edukues Farm to Fork mirëpresin grupe fëmijësh dhe të rritur për të mësuar koncepte të ndryshme mbi fermat dhe kopshtarinë e qëndrueshme me anë të praktikës në terren.

Slide 3

Postuar nga Feeding Albania

Rrjeti Save Food Albania
Image is not available

Misioni i këtij rrjeti është i thjeshtë: Të Rekuperojë dhe të Rishpërndajë ushqimin e dhuruar tek komunitetet dhe njerëzit në nevojë në Shqipëri.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

NE BESOJMË NË NJË SHQIPËRI PA URI.

Si një BANKË USHQIMI  , ne jemi të përkushtuar të sigurojmë ushqim për shtresat e marxhinalizuara të shoqërisë.

Si një organizatë E GJELBËR , ne jemi të përkushtuar të shpëtojmë ushqimin cilësor për konsum njerëzor. Me anë të minimizimit të mbetjeve ushqimore, ne ulim emetimin e gazeve serë në atmosferë dhe kontribuojmë në uljen e mbetjeve të depozituara nëpër landfille; kësisoj mbrojmë KLIMËN.

Ne i arrijmë të dyja qëllimet më sipër duke mbledhur TEPRICAT dhe DHURIMET ushqimore nga donatorët; bizneset, organizatat apo individët dhe duke ua rishpërndarë ato familjeve në nevojë. Me anë të avancimit të bankingut ushqimor, ne besojmë se, së bashku do të arrijmë dikur të eleminojme urinë në Shqipëri, duke kontribuar në të njëjtën kohë për një mjedis më të pastër.

Për më shumë mbi aktivitetet tona, ndiqni faqet tona në Facebook, Instagram dhe LinkedIn ose na shkruani një mesazh dhe me kënaqësi do përgjigjemi.

FEEDING ALBANIA.

USHQE • MBËSHTET • SË BASHKU