Na Mbështet

Fushatë Ngritje Fondesh për Makinë Shpërndarjeje

Organizata jonë është duke zbatuar disa projekte të cilat përfshijnë nevoja logjistike, dhe kemi nevojë për një MAKINË SHPËRNDARJEJE për të mbështetur këto iniciativa…

Vizitoni faqën: https://givesendgo.com/feedingalbania për të dhuruar.

Donate to Feeding Albania in order to purchase meals for people in need in Albania.

Puna e vullnetarëve dhe e stafit të organizatës mbahet me shpenzime minimale financiare. Feeding Albania nuk financohet nga ndonjë agjenci qeveritare dhe nuk është pjesë e ndonjë projekti më të madh.

Disa organizata partnere kanë ofruar zyrat e tyre ku ne nuk paguajmë qera, si dhe gjithashtu, shumë shërbime profesionale janë ofruar nga profesionistë të cilët sjellin aftësitë e tyre për të ndihmuar organizatën të ecë përpara. Të tilla shërbime përfshijnë mbajtjen e financave, komunikim, rrjetëzim, ligjor, etj. Për shkak të përvojës sonë nëpër vite, operacionet në terren kryhen me eficiencë maksimale.

Megjithatë, ne kemi kosto për të operuar. Ne kemi pagesa mujore, kosto transporti, materiale të nevojshme për aktivetetet e më tepër. LUTEMI TË KONSIDERONI të na mbështesni financiarisht me qëllim që së bashku, të gjejmë mënyrat më të mira për të luftuar urinë si dhe të advokojmë për të drejtat e të nevojtarit. Ju faleminderit!

~ Per transferta nga PAYPAL, lutemi përdorni këtë link:
https://PayPal.Me/feedingalbania

~ Për TRANSFERTA BANKARE, lutemi përdorni këtë informacion.

ACCOUNT’S NAME: FOND. FEEDING ALBANIA

IBAN NO: AL48214111060111563628020111

CURRENCY: LEK

SWIFT: UNALALTR

UNION BANK sh.a.

BANK’S ADDRESS: Branch 111: Train Station

TIRANA, Albania